400 ml miltų,
2 šaukštai cukraus.
žiupsnis druskos,
150 g kambario temperatūros sviesto arba margarino.

Šokoladiniam kremui: 150 g baltojo šokolado,
250 ml tirštos grietinėlės.
20 ml likerio.
Papuošimui: Uogų, baltojo šokolado.

Sutarkuokite arba susmulkinkite šokoladą ir suberkite į puodą su grietine ir likeriu. Kaitinkite ant silpnos ugnies. Dažnai maišykite. Neleiskite pridegti. Atvėsinkite šaldytuve.
Sumaišykite miltus, cukrų, druską ir sviestą arba margariną. Jei tešla
per kieta. įpilkite truputėli vandens. Tešlą sudėkite į plastikinį maišeli ir palaikykite kameroje 30 minučių. lšėmę iš kameros, pakočiokite tešlą, suformuokite pyrago pagrindą . Įkaitinkite orkaitę iki 175 °c temperatūros. Kepkite apie 25 minutes. Atvėsinkite. Iš šaldvtuvo
išimkite šokoladinį kremą. lšplakite plakikliu. Pusę nuplautų uogų suberkite ant pyrago ir apipilkite šokoladiniu kremu. Likusias suberkite ant viršaus. Apibarstykite šokolado drožlėmis.

Twitter