Šaukštelis želatinos
1/2 stiklinės ananaso sulčių
3 kiaušinių tryniai
4 šaukštai cukraus
1/2 stiklinės plaktos grietinėlės

Ištirpinti želatiną 1/4 stiklinės ananasų sultyse. Užvirinti likusias sultis. Suplakti kiaušinio trynius su cukrumi. Sultis pamažu pilti ant kiaušinių masės ir virti ant mažos ugnies pastoviai maišant, kol masę dengs kuprelė. Atšaldyti. Kiaušinių ir sulčių masę perkošti per koštuvėlį ir sudėti ištirpdyta želatiną. Suplakti kiaušinio baltymus. Suplakti grietinėlę. Įmaišyti kiaušinio baltymo puteles ir grietinėlę. Sudėti sumaišytą ananaso ir želatinos masę.
Paruošti formeles galima įvairiais būdais, pvz. supjaustyti juostelėmis ir išdelioti į formeles išilgai, o galima ir pripjaustyti daug mažų juostelių ir išdelioti kaip širdis geidžia. Sutepti ananaso sultimis. Su konditerijos maišelių išspausti ananaso kremą. Sulyginti su mentele arba šaukštu ir dėti į šaldytuvą 2 val., o geriausia – visai nakčiai. Išėmusi iš formelės sutepti paviršių ananaso sultimis. Puošti lėkštėse aviečių arba aivos padažų, visokiais vaisiais, ypač tinka tropikų vaisiai.

Twitter