4 porcijoms reikės:
400g šaldytos sluoksniuotos tešlos,
50g šaldytų žirnelių,
1 raudonosios paprikos,
250g įvairių rūšių mėsos faršo,
1 kiaušinio,
druskos, pipirų,
1 trynio,sezamų.

Tešlą ir žirnelius atšaldykite. Papriką perpjaukite perpus ir išvalykite vidų. Paprikos puseles supjaustykite kubeliais. Mėsą sumaišykite su paprika, žirneliais ir kiaušiniu bei prieskoniais. Masę padalykite į 4 porcijas ir suformuokite pailgus kukulius. Tešlą iškočiokite ir išpjaukite 4 kvadratus. Kvadratų kraštus patepkite trupučiu išplakto baltymo. Į kiekvieną kvadratą suvyniokite mėsą ir kraštus suspauskite taip, kad faršas neiškristų. Sudėkite bandeles į formą, išklotą sviestiniu popieriumi, patepkite likusiu tryniu ir pabarstykite sezamais. Kepkite 15 min 180 laipsnių orkaitėje.

Twitter