7-8 bulvių,
5-6 džiovintų grybų,
2 svogūnų,
3 kiaušinių,
100 g sviesto,
4 šaukštų grietinės,
žiupsnelio maltų pipirų, druskos.

Skustos bulvės pjaustomos griežinėliais, sudedamos į verdantį vandenį ir 2-3 min verdamos.Paskui išgriebiamos ir nuvarvinamas vanduo.
Džiovinti grybai 1-2 val.pamirkomi, išverdami ir supjaustomi šiaudeliais.Svogūnai pjaustomi griežinėliais ir pakepinami svieste.Kiaušiniai kietai išverdami ir supjaustomi taip pat griežinėliais.Į paruoštą indą sluoksniuojama bulvės, svogūnai, kiaušiniai, grybai.Viskas pasūdoma, užbarstoma maltų pipirų.Viršutinis sluoksnis turi būti bulvių.Pagaliau užpilame grietine ir sumaišome su grybu nuoviru.
Kepame orkaitėje 25-30 min.Iškepus apipilame tirpintu sviestu.

Twitter