4 porcijoms reikės:
1kg bulvių,
šaukštelio kmynų,
druskos, pipirų,
200ml sultinio,
3-4 šaukštų baltojo vyno acto,
250g virtų burokėlių,
2 didelių obuolių,
3 arbatinių šaukstelių krienų,
4 šaukštų aliejaus,
mažo ryšelio svogūnų laiškų.

Į vandenį subėrus kmynus, išvirti neskustas bulves.Išvirtas nulupti ir supjaustyti mažais gabaliukais, pabarstyti druska ir pipirais. Sumaišyti sultinį ir actą, užpilti ant bulvių, palikti pastovėti. Supjaustyti gabaliukais burokėlius ir nuluptus obuolius, pridėti prie bulvių. Sumaišyti krienus, aliejų ir smulkiai supjaustytus svogūnus,užpilti ant salotų, pagardinti prieskoniais. Tinka su kepta mėsa.

Twitter