4 porcijoms reikės:
1kg obuolių,
100g porų, 100g morkų,
100g špinatų,
1/2 indelio ridikų daigų,
1 svogūno,
4-5 balzaminio acto,
druskos, pipirų,
7-8 šaukštų aliejaus,
250g vištienos krūtinėlės filė.

Bulves virkite su lupenomis apie 20-25 min. Nukoškite, perpilkite šaltu vandeniu, leiskite ataušti, nulupkite ir supjaustykite gana plonais griežinėliais. Supjaustykite porus, nuluptas morkas – lazdelėmis. Špinatus nuplaukite ir gerai nusausinkite. Ridiko daigus nuplaukite, svogūną susmulkinkite.
Paruoškite padažą:
actą sutrinkite su druska ir pipirais, įpilkite 5 šaukštus aliejaus. Su padažu sumaišykite salotų komponentus. Palikite 20 min. Tuo tarpu likusiame aliejuje pakepinkite vištienos filė (po 6-8 min. iš kiekvienos pusės). Pašlakstykite druska ir pipirais. Supjaustykite vištieną griežinėliais ir patiekite su bulvių salotomis

Twitter