(12 porcijų)
1 pakelis citrininio želė (4 porcijos)
0,5 puodelio verdančio vandens
0,3 puodelio citrinų sulčių koncentrato
350 g sutirštinto lieso pieno
2 puodeliai biskvito gabaliukų
2 puodeliai aviečių (Avietės)
1 šaukštas cukraus

1. Patepkite 20 cm apvalios formos dugną aliejumi; atidėkite.
2. Dideliame inde verdančiame vandenyje ištirpinkite želė. Supilkite sulčių koncentratą ir sutirštintą liesą pieną. Uždenkite ir padėkite į šaldytuvą 1-1-1/2 valandos arba iki mišinys paimtas šaukštu suformuoja kauburėlius.
3. Atvėsinę suplakite želė mišinį elektriniu mikseriu vidutiniu-dideliu greičiu 5-6 minutes.
4. Išdėliokite biskvito gabaliukus apvalios formos dugne. Ant jų supilkite želė mišinį. Uždenkite ir padėkite į šaldytuvą 4-24 valandoms.
5. Tuo tarpu, nedideliame inde sumaišykite avietes su cukrumi. Uždenkite ir padėkite į šaldytuvą 2-24 valandoms.
6. Patiekdami supjaustykite pyragą gabaliukais ir papuoškite avietėmis.

Twitter