2 nedideli svogūnai,
100 g sviesto,
100 g grybų,
4-6 nulupta odele ir be sėklų pomidorai,
400 g supjaustytos kiaulienos (likučių),
8 kiaušiniai,
valgomasis šaukštas supjaustytų petražolių lapelių, pipirų,
druskos.

Smulkiai supjaustytus svogūnus lėtai kepinti svieste, kol šis paruduos.Pridėti nuvalytų supjaustytų grybų kotelių, supjaustytų pomidorų, uždengti dangčiu ir troškinti.Po to sudėti smulkiai supjaustytą kiaulieną, įberti pagal skonį prieskonių, išplaktus su druska kiaušinius ir pabarstyti petražolių.Sviestą ištirpinti keptuvėje ir po truputį dėti į ją paruoštą masę.Kepti pamaišant, kol kiaušinienė iškeps.Iškepusią išversti į pašildytą dubenį.Tiekti su virtais žirniais ir troškintomis morkomis.Papuošti virtais ar marinuotais grybais.
Apskaičiuota 4 porcijoms.

Twitter