300g kopūstų
3 morkos
10 mažų svogūnų
350g aguročių
2 stiklinės vandens
2 puodukai daržovių sultinio(iš pakelio)
5 pomidorai
10 išskirstytų brokolių „rožyčių“
druskos, pipirų pagal skonį
smulkiai supjaustytų bazilikų arba petražolių
truputi riebalų

Morkas nuskutame, svogūnus nulupame. Supjaustome kopūstus, smulkiai supjaustome morkas, svogūnus, aguročius. Viską sudedame į puodą.Įpilame vandens, keletą minučių su trupučiu riebalų paviriname. Puodą uždengiame ir dar paviriname 5-8 min. Pomidorus supjaustome ketvirtadaliais, juos ir brokolių „rožytes“ įdedame į puodą, dar paviriname, kol bus minkšti. Patiekiame su duonos riekutėmis ir virtomis bulvėmis.

Twitter