Nemažas viščiukas,
vištienos prieskonių,
4 apelsinai,
2 citrinos,
2 kiviai,100g razinų,
2 rūgštūs obuoliai,
2 stiklinės obuolių sulčių.

Viščiuką išdarinėti, įtrinti prieskoniais ir apie val.laikyti šaltoje vietoje. Paskui apie 1,5 val.kepti orkaitėje, vis pašlakstant stikline obuolių sulčių ir atsiradusiu skysčiu. Kai viščiukas iškeps, išimti kaulus, mėsą supjaustyti ir sudėti į puodą.
Apelsinus, citrinas ir obuolius nuplikyti verdančiu vandeniu, nulupti (kivius nulupti neplikytus), supjaustyti, sumaišyti su razinomis ir sudėti ant viščiuko. Ant mėsos suberti ir nutarkuotas apelsinų bei citrinų žieveles. Užpilti likusiomis obuolių sultimis ir šiek tiek pakaitinti. Patiekti su keptomis bulvėmis.

Twitter