1viščiukas,1 lgrietinėlės,
2-3 morkos,1 stiklinė pupelių,
1svogūnas,kvepiančiųjų pipirų,
druskos, mėtų,
2 šaukštai želatinos,
1šaukštas sviesto.

Viščiuką išdarinėti, išplauti,išimti kaulus, mėsą supjaustyti nedideliais gabaliukais ir dėti į verdančią grietinėlę.Morkų griežinėlius, smulkiai supjaustytą svogūną pakepinti svieste. Išmirkytas pupeles(pasūdytas)virti ant lengvos ugnies kartu su mėsa, morkomis ir svogūnais,kol mėsa suminkštės. Prieš baigiant virti, sudėti prieskonius, supilti išbrinkintą želatiną, užvirinti. Viską supilti į apvalų puodą ir pastatyti šaltai, kad sustingtų.
Tai užkandinis patiekalas. Į stalą patiekiamas nepjaustytas, kaip užkandinis tortas,iškilmingesnėmis progomis. Galima supilstyti į nedidelius dubenėlius.

Twitter