Reikės
2-3 pakelių želė
1 litro grietinės
1-2 pakelių želatino
1 stiklinės cukraus ir sodos nugesinimui.

Visus želė pakelius išverdame, supilame į atskirus indus ir paliekame kol sustings. Jau sustingusią želė pjaustome induose gabalėliais ir suberiame į bendrą, patartina didesnį, puodą. Tada paimame želatiną ir užpilame jį drungnu virintu vandeniu, galime truputį pakaitinti, kad jis išsilydytų. Tuo tarpu kai lydosi želatimas padarome grietininį torto užpilą.
Į puodą išpilama visa grietinė, sumaišoma su cukrumi ir nugesinta soda. Tada į paruoštą grietinės užpilą pilame ištirpintą želatiną, truputį pamaišome ir visą šią masę pilame ant jau supjaustytų želė gabaliukų. Užpilą paskirstyti, kad pasiektų dugną. Kai viskas padaryta, statome tortuką į šaldytuvą ir paliekame visai nakčiai sustingti. Tikrai nesunkiai paruošiamas ir labai skanus. Dar galim papuošti, tačiau jį savaime puošia įvairiaspalviai želės gabaliukai.

Twitter