600 g kalakutienos krūtinėlės,
100 g virto kumpio,
100 g fermentinio sūrio,
1 citrinos,
4 šaukštų grietinės,
1/2 stiklinės sultinio,
4 šaukštų aliejaus,
druskos,
maltu baltųjų pipirų

Mėsą supjaustykite į 6 didelius gabalus ir šiek tiek pamuškite juos. Kumpį pašlakstykite pusės citrinos sultimis, pabarstykite druska ir maltais pipirais.
Kumpį ir sūrį supjaustykite plonais griežinėliais, ant kiekvieno mėsos gabalo dėkite po griežinėlį kumpio ir sūrio. Mėsą suvyniokite ir susmeikite specialiais smeigtukais. Aliejuje apkepinkite suktinukus, užpilkite sultinio ir 5-10 minučių uždengus patroškinkite. Į padažą supilkite citrinos sultis ir grietinę.

Twitter