Viščiukas,
2 svogūnai,
citrina,
2 česnako skiltelės,
0.3 kg pomidorų,
po 2 šaukštus smulkintų svogūnų laiškų ir petražolės lapelių,
2 šaukštai sviesto ar margarino,
truputis miltų,
druskos, pipirų.

Viščiuką supjaustyti į 8 dalis ir 2 val. palaikyti marinate.
Marinato ruošimas :
iš citrinos išspausti sultis.Jas sumaišyti su svogūnų laiškais, pipirais bei su druska sutrintu česnaku.
Gerai įkaitintose riebaluose viščiuką apkepinti iki geltonumo, pridedant nuluptų skiltelėmis supjaustytų pomidorų, svogūno, petražolės.Uždengus kepti, kol mėsa bus minkšta.Dar užpilti adažu.Jis ruošiamas iš sviesto, apvirto, supjaustyto smulkiais gabaliukais aštraus pipiro bei miltų.
Valgyti su žaliomis salotomis.

Twitter