2 kiaulės ausys,
3-4 kiaulės kojos,
pipirų,2-3 svogūnai,
3 lauro lapeliai,
2-3 morkos,
druskos, vandens,
petražolių lapelių.

Kiaulės kojas ir ausis gerai išplauti, sudėti į puodą ir užpilti vandens tiek, kad gerai apsemtų. Virti ant silpnos ugnies, vis nugraibstant putas. Kai mėsa suminkštės – sudėti prieskonius, druską. Dar pavirinti keletą min. Į išvirtas atvėsusias ausis sudėti kojelių mėsą. Ausis susukti, surišti siūlu ir truputį paslėgti. Po kiek laiko nuimti siūlus ir likusį nuo virimo skystį supilti ant vyniotinių. Palaikyti keletą val..Po to vyniotinius supjaustyti griežinėliais, sudėti į didelę lėkštę, aplink šaukštu apdėlioti sustingusius drebučius ir užbarstyti smulkiai sukapotų morkų.Puošti petražolių lapeliais. Prie šio užkandžio tinka marinuotų burokėlių salotos.

Twitter