800 g kiaulienos su šonkauliais,
2 šaukštai aliejaus,
prieskonių,
prieskoninių daržovių,
miltų pavolioti,
2 šaukštai pomidorų tyrės,
truputis citrinos rūgšties ar citrinos sulčių,
druskos.

Kiaulienos šonkauliai sukapojami pailgais gabalėliais, pavoliojami miltuose, sumaišytuose su prieskoniais ir druska, apkepinami aliejuje ir sudedami į troškintuvą, taip pat sudedamos supjaustytos prieskoninės daržovės (svogūnai, morkos, salotos), prieskoniai, pomidorų tyrė, citrinų sultys ir, indą uždengus dangčiu, troškinama, kol mėsa suminkštės. Patiekiama su tuo pačiu (perkoštu) padažu, kuriame buvo troškinama mėsa. Valgoma su virtomis bulvėmis, taip pat žalių daržovių salotomis.

Twitter