200g dešrelių,
4 riekutės batono,
3 šaukštai miltų,
2 kiaušiniai,
1 svogūnas, 1 šaukštelis sviesto,
pipirų, druskos,
truputis saliero šaknies,
50g lašiniukų,
truputis svogūno.

Dešreles smulkiai supjaustyti, batono riekutes išmirkyti piene ar vandenyje, sudėti į dubenį, įmušti kiaušinius, supilti riebaluose pakepintą svogūną, įberti pipirų, druskos, smulkiai sutarkuotą saliero šaknį ir miltus. Viską suminkyti. Tarp delnų daryti apvalius kukulius. Juos dėti į pasūdytą verdantį vandenį ir virti, kol kukuliai iškils. Išvirusius išgriebti kiaurasamčiu. Smulkiai supjaustytus lašiniukus sutirpyti, įdėti smulkiai pjaustyto svogūno ir užpilti kukulius. Prie dešros kukulių tinka paduoti mėtų arbatos su gabaliniu cukrumi.

Twitter