400 g makaronų,
300 g faršo (kiaulienos ir jautienos),
100 g pievagrybių,
2 raugintų agurkų,
svogūno,
šaukšto pomidorų tyrės,
100 g fermentinio sūrio,
šaukšto tarkuotų džiūvėsėlių,
6 šaukštų aliejaus,
druskos, pipirų, čiobrelių

Svogūną ir pievagrybius supjaustykite ir pakepinkite su 5 šaukštais aliejaus.Sudėkite faršą, truputį pakepinkite kartu, sudėkite pomidorų tyrę ir troškinkite 10 min .Galiausiai sudėkite supjaustytus agurkus.Padažą pagardinkite druska, pipirais, čiobreliais.Pasūdytame vandenyje apvirkite makaronus.Formą ištepkite riebalais, pabarstykite džiūvėsėliais, sudėkite makaronus ir užpilkite padažą.Pabarstykite tarkuotu sūriu.Uždenkite aliuminio folija ir kepkite 15 min 180 laipsnių orkaitėje.

Twitter