1/2 pakelio makaronų,
1/2 pakelio sojos faršo,
indelis aštraus pomidorų padažo,
(jokiu būdu ne kečupo ir ne pomidorų pastos su obuoliais),
pusė svogūno arba keletasd česnako skiltelių
(priklauso nuo norimo aštrumo),
„Vegetos“ prieskonių,
„Santa maria“ svogūnų miltelių,
aliejaus.

Užpilti sojos faršą verdančiu vandeniu ir porą min. pavirinti ant mažos ugnies. Tuo tarpu virti makaronus. Išbrinkusį faršą nusunkti ir sudėti į keptuvę, kurioje jau turėtų būti įkaitęs aliejus. Sojos faršas labai sugeria riebalus, todėl aliejaus vis reikės pripilti. Sudėti į faršą prieskonius ir smulkiai supjaustyti svogūną (arba česnaką). Išvirtus makaronus perlieti šaltu vandeniu ir sudėti į keptuvę ant faršo.Viską gerai pakepti (faršas neturėtų prikepti) ir galiausiai įdėti pomidorų padažą. Porą minučių pakepti, bet ne ilgiau, nes pomidorų padažas pasidaro rūgštus.

Twitter