400g jūros lydekos filė,
400g makaronų,
100g garstyčių,
200g šaldytų krevečių,
200g liesos šoninės,
2 šaukštai aliejaus, svogūnas,
truputis sulčių (žuviai apšlakstyti),
cukraus, druskos, pipirų,
„Vegetos“,kario,
smulkinto česnako,
aitriosios paprikos,
sojos padažo,
žalumynų.

Šoninę supjaustyti juostelėmis, svogūną- žiedeliais ir apkepinti aliejuje. Lydekos filė supjaustyti juostelėmis, įtrinti prieskoniais, apšlakstyti citrinos sultimis, apibarstyti cukrumi, smulkintu česnaku ir pakepinti aliejuje. Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje, išgriebus nuvarvinti ir perlieti šaltu vandeniu. Garstyčias išsukti su aitriosios paprikos ir sojos padažais. Į karščiui atsparų indą dėti makaronus, pakepintą šoninę su svogūnais, jūros lydeką ir krevetes. Užpilti garstyčių padažu. Kepti 5 min. labai karštoje orkaitėje. Patiekiant apibarstyti žalumynais.

Twitter