250g sviesto arba margarino,
šaukštelis apelsinų žievelių aromato,
šaukštelis citrinų žievelių aromato,
4 kiaušiniai,
250g miltų,
šaukštelis kepimo miltelių,
pak. prieskonių meduoliams,
150g medaus,
100g plokštelėmis pjaustytų migdolų,
100g pieniško glajaus.

Sviestą arba margariną išsukti iki purios masės. Suberti aromatines medžiagas, bei įmušti kiaušinius. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir sudėti į kiaušinių ir sviesto masę.
Suberti prieskonius bei sudėti medų ir užminkyti vientisą tešlą. Įmaišyti pusę migdolų plokštelių.
Vaflius kepti vaflinėje. Glajų ištirpinti karšto vandens vonelėje, juo aptepti meduolinius vaflius ir pabarstyti likusiais migdolais.

Twitter