Tešlai :
25 g mielių,
100 g pieno,
1 kiaušinis,
150 g grietinės,
0.5 kg miltų,
0.5 kiaušinio aptepimui.
Įdarui :
3 vištų krūtinėlės,
1 svogūnas,
1 pomidoras,
3 skiltelės česnako,
truputis druskos, pipirų.

Iš tešlai skirtų produktų pagaminame mielinę tešlą.
Krūtinėles, svogūną, pomidorą ir česnaką supjaustome smulkiais kubeliais, pabarstome druska, pipirais ir išminkome.
Nedidelį tešlos gabalėlį paliekame raištelio formavimui.Iš kitos tešlos iškočiojame apvalų lakštą.Jį dedame į miltais pabarstytą skardą, pridedame įdaro ir tešlos kraštus suspaudžiame kaip ryšulį.Iš paliktos tešlos tarp rankų suformuojame raištelį ir juo „užrišame“ „ryšulį“.
Pyrago viršų patepame išplaktu kiaušiniu.Kepame orkaitėje apie 1 val. Valgome karštą.

Twitter