800 g riebios varškės
500 g biskvitinių sausainių
stiklinė šviežiai užplikytos pasaldintos arbatos
stiklinė grietinėlės
100 g gliaudytų graikinių riešutų
50 g razinų
stiklinė cukraus pudros
75 ml romo
2 tryniai
4 šaukštai cukruje kepintų apelsinų žievelių
500 g mandarinų
tarkuoto šokolado

Varškę permalti. Razinas išmirkyti pusėje nurodyto romo kiekio. Riešutus sukapoti. Mandarinus nulupti ir išdalyti skiltelėmis.
Trynius išsukti su cukraus pudra, sudėti varškę ir gerai išmaišyti. Supilti grietinėlę, likusį romą, suberti riešutus, apelsinų žievėles ir rome išmirkytas razinas. Masę gerai išmaišyti.
Didelę lėkštę iškloti sausainiais, apšlakstyti juos arbata. Ant sausainių uždėti sluoksnį varškės, po to – mandarinų, vėl sluoksnį arbata apšlakstytų sausainių ir sukrėsti likusią varškę. Viršų papuošti likusiais mandarinais ir apibarstyti tarkuotu šokoladu.
Prieš pateikiant 2-3 valandas palaikyti šaldytuve.

Twitter