2 porcijoms reikės:
200 g pievagrybių,
mažo svogūno,
2 šaukštų aliejus,
1 šaukšto sviesto,
4 kiaušinių,
petražolių, druskos, pipirų.

Svogūną nulupkite, nuplaukite ir susmulkinkite. Pakepinkite su šaukštu aliejaus. Pievagrybius suplaukite ir supjaustykite griežinėliais ir sudėkite prie svogūnų. Viską patroškinkite. Pabarstykite druska ir pipirais. Kiaušinius suplakite su šaukštu vandens. Pabarstykite druska ir pipirais. Po pusę šaukšto sviesto ir aliejaus ne per daug smarkiai įkaitinkite keptuvėje. Supilkite pusę kiaušinių masės. Kepinkite kartkartėmis atkeldami stingstančio omleto kraštus. Omletą išimkite į lėkštę, vienoje jo pusėje sudėkite dalį pievagrybių ir užpilkite kitą pusę. Pabarstykite puse susmulkintų petražolių. Taip pat iškepinkite antrą omletą. Patiekite su likusiais pievagrybiais ir petražolėmis.

Twitter