4 porcijoms:
2 kiaušiniai, 1 stiklinė cukraus,
100g ištirpinto margarino,
1,5 stiklinės kvietinių miltų,
1 arb. šaukštelis kepimų miltelių,
1 arb. šaukštelis vanilinio cukraus,
0,5 stiklinės vyšnių sulčių arba pieno
Ant viršaus: maždaug
1,5 stiklinės konservuotų vyšnių.
Papuošti: cukraus pudra.

Lengvai išplakite kiaušinius, cukrų ir ištirpintą margariną. Sausus produktus sumaišykite ir kartu su pienu ar sultimis įmaišykite į tešlą. Iškočiota tešla išklokite kepimo formą. Ant viršaus sudėkite nukoštas ir supjaustytas konservuotas vyšnias. Kepkite maždaug 30 min. apatinėje orkaitės dalyje, 200C temp. Kai pyragas atvės, apibarstykite cukraus pudra.

Twitter