Reikės:
dežutės pievagrybių,
2 bulvių,
morkos,
svogūno,
2 maišelių pievagrybių sriubos,
priekonių.

Eiga:
Pievagrybius nuplauti, nulupti odelę, supjaustiti. Supjausčius svogūną ir sutarkavus morką, dėti kartu su pievagrybiais pakepti. Kepti, kol šiek tiek paruduos. Tuo metu supjaustuti bulves, sudėti virti į vandenį. Įpilti stiklinę šalto vandens, į ja įberti grybų sriubos miltelius, gerai išmiašyti, akd neliktų gumulėlių. Pakepintus pievagrybius, morka ir svogūną, suberti į vandenį su bulvėmis. Šiek tiek pavirti. Po to supilti stiklinę su turiniu. Sriubą gerai išmiašyti. Dar pavirti, sudėti druską, pipirus, džiovinto baziliko. Kad gautusi tirštesnė sriuba (o tokia ji skanesnė), pilkite mažiau vandens į puodą. Galima patiekti su kepinta duona. Skanaus!

Twitter