300 g miltų,
200 g sviesto,
1 šaukštelio cukraus pudros,
druskos,
2 trynių,
1 ananaso,
2 svogūnų su laiškais,
300 g griežinėliais supjaustyto fermentinio sūrio,
saujos razinų,
2 kiaušinių.

Miltus, žiupsnelį druskos ir cukraus sukapokite su sviestu, sudėkite trynius, suminkykite tešlą ir išklokite ja skardą.Kepkite 210 laipsnių temperatūros orkaitėje, kol pageltonuos.Leiskite atvėsti.Patepkite suplaktais kiaušiniais, sudėkite ant jų smulkiai supjaustytus svogūnų laiškus ir sūrį.Ananasą nulupkite, išpjaukite minkštimą, supjaustykite gabaliukais, sudėkite ant sūrio, pabarstykite razinomis ir svogūno laiškais.Kepkite, kol sūris išsileis.

Twitter