1 kg sluoksniuotos tešlos,
1 kiaušinio trynys,
100 ml cukraus,
Kremui: 200 ml varškės,
200 ml grietinės,
3 šaukštai fruktozės,
2 šaukšteliai vanilinio cukraus,
500 ml uogų.
Papuošimui: Uogų.

lškočiokite tešlą iki 1 cm storio ir iš jos pasidarykite 2 skritulius. Patepkite kiaušiniu ir apibarstykite cukrumi .
Kepkite pagal instrukciją. Atvesinkite. lšplakite grietinę, varškę. fruktozę ir vanilinį cukrų. Ant vieno skritulio paskleiskite kremą.
Pabarstykite uogomis. Uždėkite likusĮ skritulį. Kad pagamintumėte drugelio formos pyragą, perpjaukite skritulius perpus ir apvaliąsias puses sudėkite vieną priešais kitą. Drugelio galvą galite suformuoti
iš braškės, ūsus – iš šokolado lazdelių ar dantų krapštukų.

Twitter