Jums reikės :
300 g miltų,
1/2 stiklinės pieno,
20 g mielių,
9 šaukštų cukraus pudros,
1/3 pakelio sviesto,
2 kiaušinių, vanilinio cukraus,
2 trynių,
100 g migdolų,
250 g slyvų uogienės,
stiklainiuko abrikosų džemo,
50 g šokolado.

Mieles ištirpdykite pusėje kiekio šilto pieno.Įdėkite po šaukštelį cukraus pudros ir miltų.Gerai sumaišykite ir padėkite šiltai.Sviestą ištirpdykite ir leiskite ataušti.Iš miltų, išaugusio raugo, kiaušinių, 4 šaukštų cukraus pudros ir vanilinio cukraus užmaišykite tešlą.Galiausiai sudėkite šiltą sviestą.Padėkite, kad tešla pakiltų.
Migdolus nuplikykite, nulupkite ir sumalkite.sutrinkite su likusiu pienu, 2 šaukštais cukraus, tryniu, uogiene ir drožlėmis sutarkuotu šokoladu.Tešlą iškočiokite į 20 maždaug 3mm storio ir 11 cm skersmens blynų.Ant kiekvieno per vbidurį dėkite džemo arba migdolų masės.Blynus suvyniokite ir dėkite dviem sluoksniais į sviestiniu popieriumi išklotą kepimo formą.Viršų patepkite tryniu.Kepkite valandą iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.Pabarstykite cukraus pudra.

Twitter