Jums reikės:
300g miltų,
20g mielių, druskos,
2 šaukštų aliejaus,
30g juodųjų alyvuogių be kauliukų,
350g fetos,
3 trynių, pipirų,
2 šaukštų smulkintų čiobrelių,
1 šaukšto smulkinto rozmarino,
1 šaukšto sezamo.

Miltus sumaišykite su trintomis mielėmis, įpilkite 150ml drungno vandens, pagardinkite žiupsneliu druskos ir aliejumi. Plaktuvu užmaišykite tešlą ir padėkite pakilti 45 min.
Įdarui: alyvuoges susmulkinkite. Sūrį sutrupinkite ir sumaišykite su tryniais, pagardinkite pipirais, žalumynais ir sudėkite alyvuoges. Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Užmaišykite tešlą ir padalykite į 12 porcijų. Kiekvieną jų iškočiokite. Ant blynelių dėkite įdarą, sulenkite perpus ir kraštus užspauskite. Pyragėliyus dėkite į formą, išklotą sviestiniu popieriumi, patepkite juos išplaktu tryniu ir pabarstykite sezamo sėklytėmis. Kepkite orkaitėje 25 min.

Twitter