4 porcijoms reikės:
po 250g rudagalvių ir voveraičių,
svogūno, 4-5 bulvių,
4 stiklinių daržovių sultinio,
3/4 stiklinės natūralaus jogurto,
trynio, 3 šaukštų aliejaus,
druskos, pipirų, krapų arba petražolių.

Grybus nuvalykite ir supjaustykite juostelėmis. Svogūną nulupkite, smulkiai supjaustykite, kartu su grybais pakepinkite įkaitintame aliejuje. Pašlakstykite sultiniu ir troškinkite, kol suminkštės. bulves nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite kubeliais. Išvirkite likusiame sultinyje ir sudėkite prie svogūno pagardinusi druska ir pipirais. Jogurtą sumaišykite su tryniu ir 2-3 šaukštais sriubos, o paskui su likusia sriuba. Viską pakaitinkite ir pabarstykite krapais.

Twitter