Jums reikės :
1/2 kg miltų,
pakelio džiovintų mielių,
1/2 plytelės pieniško šokolado,
1/2 stiklinės cukraus,
1/2 stiklinės grietinės,
kiaušinio,
druskos,
1/2 pakelio margarino,
3 šaukštų kakavos,
5 šaukštų pieno,
šaukšto cukraus pudros,
riebalų formai patepti.

Šokoladą sutarkuokite.Miltus sumaišykite su mielėmis, cukrumi ir žiupsneliu druskos.Įdėkite minkštą margariną ir minkykite tol, kol tešla nebelips prie rankų.
Padalykite tešlą perpus.Į vieną dalį įdėkite 2 šaukštus kakavos ir sutarkuotą šokoladą, įpilkite pieną.Gerai sumaišykite.Abu tešlos gabalus uždenkite rankšluoščiu ir šiltoje vietoje padėkite maždaug 25 min., kad pakiltų.30×20 cm formą ištepkite riebalais.Iš pakilusios tešlos suformuokite rutuliukus (8 šviesius, 8 tamsius).Dėkite juos pakaitomis vieną prie kito į formą ir 15 min padėkite šiltai.Kepkite 25 – 30 min iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.Kai bandelės truputį praauš, šviesias per sietą pabarstykite cukraus pudra, o tamsias – kakava.Patiekite su trintomis uogomis ar plakta grietinėle.

Twitter