4 porcijos reikės:
Tešlai:
350 g miltų,
druskos, 1 kiaušinio.
Įdarui:
400 g varškės,
1 trynio,
žiupsnelio druskos,
lazdelę vanilės,
cukraus,
2-3 šaukštų razinų,
šaukšto tirštos grietinės,
pusės plytelės šokolado.

Iš nurodytų komponentų ir 1 stiklinės vandens suminkykite tešlą. Suformuokite rutulį ir pridenkite dubenėliu, kad neapdžiūtų. Tuo tarpu sumalkite varškę, sudėkite trynį, druską, vanilės šerdies gabaliuką ir truputi cukraus. Trinkite, kol masė taps vientisa. Sudėkite razinas ir sumaišykite apskritimus. Ant kiekvieno dėkite po porciją įdaro, sulenkite perpus ir užspauskite kraštus. Sudėkite į šiek tiek pasūdytą verdantį vandenį ir virkite 2-3 minutes. Patiekite su grietine, sumaišyta su ištirpdytu šokoladu.

Twitter