6 porcijoms reikės:
100g meliono,
100g moliūgo,
2 didelių obuolių, geriausia žalių arba geltonų,
1 vidutinio dydžio citrinos,
1 šaukšto skysto medaus,
mėtų lapelių papuošimui.

Melioną perpjaukite perpus ir išvalykite sėklytes, tada nulupkite žievelę ir minkštimą supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Nulupkite obuolius, išvalykite sėklytes ir perpjovusi perpus supjaustykite griežinėliais. Prinokusį moliūgą nulupkite, minkštimą sutarkuokite vidutinio stambumo trintuve ir sumaišykite su medumi. Gerai nuplautą ir nuplikytą citriną, nenuluptą, supjaustykite plonyčiais griežinėliais. Moliūgą, melioną ir obuolius sudėkite į salotinę arba gražiai išdėliokite plokščioje lėkštėje, aplink papuoškite citrinos griežinėliais. Salotas papuoškite mėtų lapeliais ir gausiai pašlakstykite citrinų sultimis.

Twitter