Jums reikės:
0,5 kg plaučių,
0,5 kg kepenų,
0,5 kg inkstų,
0,5 riebios kiaulienos,
2 kiaulės kojų,
svogūno galvos,
lauro lapų, petražolės šaknies,
morkos,
gabalėlio saliero, muskato,
pipirų.

Su prieskoniais atskirai išvirkite plaučius, kepenis ir inkstus. Mėsą, liežuvį, koją taip pat atskirai išvirkite su prieskoniais. Visą mėsą sukapokite, išimkite kauliukus, pasūdykite, pabarstykite pipiriukais, įdėkite pakepintą svogūną, morkytę ir prieskonius, gerai išmaišykite ir užpilkite sultiniu, kuriame virė kiauliena, liežuvis ir kojos. Sultinį, kuriame virė plaučiai, kepenys ir inkstai, išpilkite, nes jis neskanus, kartokas. Viską supilkite į formą ir palikite, kad sustingtų. Valgykite šaltą su duona ar bulvėm.

Twitter