Jums reikės:
3 vidutinio dydžio bulvių, 100g sviesto,
120g cukraus pudros, 1 ir 1/2 stiklinės miltų, tarkuotos citrinos žievelės, šaukštelio kepimo miltelių, kiaušinio,
300g obuolių, 50g razinų, šaukštelio cinamono,
3 šaukštų marmelado.

Bulves nuplaukite, nulupkite ir išvirkite. Nukoškite, truputį padžiovinkite ant ugnies ir sumalkite mėsmale. Masę sudėkite ant stalo. Su bulvių mase sumaišykite miltus, sviestą ir cukraus pudrą. Sukapokite ir suberkite kepimo miltelius, sudėkite citrinos žievelę ir įmuškite kiaušinį. Greitai suminkykitetešlą ir 20 min. įdėkite į šaldytuvą. Obuolius nulupkite, išvalykite sėklytes ir supjaustykite griežinėliais. Virkite apie 15 min. ant lėtos ugnies, įpylusi 4 šaukštus vandens, cinamono ir razinas. Masę atšaldykite.
2/3 tešlos sudėkite į formos dugną ir keliose vietose subadykite. Kepkite apie 20 min. Patepkite marmeladu ir ant viršaus sudėkite obuolių masę. Pabarstykite sutarkuota stambia trintuve likusią tešlą. Kepkite 35-45 min. 200 laipsnių temperatūros orkaitėje. Pabarstykite cukraus pudra.

Twitter