200 g miltų,
140 g sviesto,
100 g cukraus pudros,
100 g maltų graikinių riešutų.
Kremui: 100 g sviesto,
150 g maltų graikinių riešutų,
150 g cukraus pudros,
2 šaukštai spirito,
šaukštas kakavos.

Sviestą tešlai sukapoti, suberti miltus, maltus riešutus, cukraus pudrą. Viskas kapojama peiliu iki vienalytės masės. Tešlą iškočiojame ir ant jos išspaudžiame skrituliukus. Jais išlipdyti formeles, primenančias riešuto kevalą. Trupmpai kepti įkaitintoje orkaitėje.
Kremas: visus kremo produktus sutriname ir išmaišome iki vienalytės masės. Šiuo kremu suklijuojame sausainių puseles (kad būtų apvalūs). Sudėti į vazelę ir pabarstyti cukraus pudra sumaišyta su kakava.

Panašūs receptai:
Twitter