6 porcijoms reikės:
12 kiaušinių,
200g rūkytos lašišos(griežinėliais)
krapų,150g natūralaus jogurto,
6 šaukštų majonezo,
3 šaukštelių krienų,
100ml grietinės,
citrinos sulčių,
po 6 šaukštelius raudonųjų ir juodųjų ikrų,
druskos, pipirų, cukraus.

Kiaušinius išvirkite kietai. Kai atvės, nulupkite ir perpjaukite perpus. Keletą krapų šakelių atidėkite, kitus susmulkinkite. Majonezą sumaišykite su jogurtu, grietine, krienais ir krapais. Pagardinkite druska, pipirais, cukrumi ir citrinos sultimis. Lašišą supjaustykite mažesniais gabaliukais, sudėkite į lėkštę, ant jos – kiaušinius. Ant kiekvienos kiaušinio puselės dėkite padažo ir po porciją ikrų. Papuoškite krapais. Atskirai patiekite likusį padažą.

Twitter