50 g raudonųjų pupelių
50 g baltųjų pupelių
4Og morkų·
1/2 svogūno
1 skiltelės česnako
2 šaukštų žaliųjų šviežių arba šaldytų žirnelių
žiedinio kopūsto
12 šaldytų krevečių
aliejaus
250 g konservuotos žuvies savo sultyse
druskos
2 šaukštų kapotų krapų

Pupeles užmerkite 6 val. Mor­kas supjaustykite šiaudeliais, svogūną ir česnaką smulkiai sukapokite ir viską apkepkite aliejuje. Į 800 g verdančio van­dens įdėkite išbrinkintas pupe­les, virkite 30·40 min., tuomet sudėkite žaliuosius žirnelius, apkeptas daržoves, virkite dar 10 min. Sudėkite konservuotą žuvį kartu su skysčiu, žiedynais išskirstytą kopūstą, krevetes, įberkite druskos ir virkite 7-10 min, Paruoštą sriubą pabarstykite žalumynais.

Twitter