2 batonai
1 kg obuolių
1 šaukštelis cinamono
1 litras pieno
4 kiaušiniai
1,5 stiklinės cukraus
1 šaukštas aliejaus

Batoną supjaustyti nedidelėmis riekelėmis. Obuolius nulupti, išimti sėklas,
supjaustyti skiltelėmis.
Pieną suplakti su kiaušiniais ir cukrumi. Batono gabalėlius mirkyti piene ir
jais iškloti skardos dugną, pateptą aliejumi, taip, kad neliktų tarpelių. Ant
riekelių viršaus išdėlioti obuolių skilteles, pabarstyti cukrumi ir cinamonu.
Obuolių viršų užkloti mirkytomis batono riekelėmis. Jei liko pieno,
apšlakstykite batono paviršių. Ant viršaus užbarstykite cukrų ir cinamoną. Kepti
orkaitėje, kol gražiai pagels. Valgyti su šaltu pienu.

Twitter