Ilgas (prancūziškas) batonas (250g ),
3 česnako skiltelės,
pluoštelis petražolių lapelių,
po 2 mairūnų bei rozmarinų šakeles,
2 šaukštai sviesto,
350g fermentinio sūrio,
žiupsnelis aitriųjų paprikų miltelių,
salotų lapų.

Batoną ir sūrį supjaustyti vienodo dydžiokubeliais. Česnakus sugrūsti. Petražoles, rozmarinus ir mairūnus susmulkinti. Keptuvėje ištirpinti sviestą, apskrudinti batono kubelius. Prieš nukeliant nuo ugnies sudėti česnakus, suberti žalumynus ir išmaišyti.
Batono ie sūrio gabalėlius pramaišiui suverti ant iešmelių, apibarstyti aitriųjų paprikų milteliais. Ant nelabai karštų žarijų kepti apie 5 min. Patiekti ant salotų lapų.

Twitter