200-300g fermentinio sūrio,
Įdarui:(1) karšto rūkymo žuvis,
2 kietai virti kiaušiniai,
svogūnas,majonezo.
Arba(2): 100g rūkyto kumpio,
alyvuogių,
virta morka,
žalumynų, majonezo.

Sūri smulkiai supjaustyti, sudėti ant celofaninės plėvelės, susukti, surišti ir palaikyti verdančiame vandenyje 2-3 min. Išsilydžiusį sūrį iškočioti kuo ploniau . Ant sūrio dėti paruoštą įdarą: žuvies (susmulkinti karštai rūkytą žuvį), svogūną, kietai virtus kiaušinius. Viską gerai išmaišyti pridėjus majonezo arba kumpio (kumpį, virtą morką, alyvuoges, petražoles ir krapus susmulkinti ir sumaišyti su nedideliu kiekiu majonezo, kad gautumėte tirštą masę. Po to suformuoti vyniotinį, įsukti į foliją ir palikti stingti 2-3 val. Pjaustyti plonais griežinėliais.

Twitter