Jums reikės:
500g jautienos, kiaulienos ir ėrienos,
4 svogūnų,porų, druskos, pipirų, čiobrelių,
lauro lapelio, šaukštelio pipirų, 0,75 l vyno,
500g miltų, 1,5 kg bulvių.

Mėsą supjaustykite gabaliukais, svogūną, porą ir bulves- griežinėliais. Į vyną suberkite čiobrelius, lauro lapelį ir užpilkite ant mėsos. Sumaišykite su porais ir 1/2 svogūno, palikite pastovėti per naktį. Nukoškite. Į formą dėkite 1/3 bulvių, likusius svogūnus, 1/2 mėsos, 1/3 bulvių, likusią mėsą ir likusias bulves. Viską užpilkite marinatu. Miltus sumaišykite su tokiu vandens kiekiu, kad tešla būtų kieta. Prilipdykite prie formos kraštų, uždėkite dangtį ir įspauskite jį į tešlą. Kepkite 3 val. 175 laipsnių temperatūros orkaitėje.

Twitter