Maždaug ketvirtis vidutinio dydžio kopūsto gūžės,
4 morkos,
2 raudoni svogūnai,
agurkas,
pusė šaukštelio cukraus,
kriaušė,
4 šaukštai citrinos sulčių,
šaukštas sojų padažo,
3 šaukštai alyvų aliejaus,
2 česnako skiltelės,
3 šaukštai susmulkintų žalumynų,
maltų juodųjų ir raudonųjų pipirų,
druskos.

Kopūstą smulkiai supjaustome, sumaišome su trupučiu druskos, patriname ir paliekame pusvalandžiui.Morkas supjaustome šiaudeliais, svogūnus – žiedais, agurką – kubeliais.Kriaušę nulupame, išimame sėklalizdžius, supjaustome plonais griežinėliais, pašlakstome citrinų sultimis.Kopūstus perplauname vandeniu, nuvarviname.Sumaišome likusias citrinų sultis, sojų padažą, pipirus, cukrų, aliejų ir grūstą česnaką.Daržoves sumaišome.Ant jų viršaus supilame uždarą, suberiame žalumynus, išmaišome.

Twitter