Tešlai:
250 g miltų,
100 g cukraus,
po 80 g sviesto ir razinų,
2 tryniai,
stiklinė stipraus šalto arbatos antpilo,
po nubrauktą šaukštelį sodos ir kepimo miltelių,
nutarkuota cirinos žievelė,
truputis druskos.
Glajui :
120 g cukraus pudros,
šaukštelis citrinos sulčių,
citrinos griežinėlių pyragui papuošti,
šaukštas vandens.

Į puodelį supilti arbatos antpilą, sudėti razinas ir 5 min. pavirti.Tada suberti sodą ir kelioms minutėms palikti.Sviestą ištrinti su cukrumi, tryniais, citrinos žievele, druska.Suberti miltus, išmaišytus su kepimo milteliais.Supilti arbatos antpilą ir labai gerai išsukti.Tešlą sukrėsti į margarinu išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą formą.Kepti apie 1 val. 175 laipsnių orkaitėje.
Iš nurodytų produktų išsukti glajų.Juo aptepti ataušusį pyragą ir papuošti citrinos griežinėliais.

Twitter