700 g vilkžuvės filė
2 morkos
1 poras
1 mažas salieras
1 maža galvutė brokolių
1 l riebaus žuvies sultinio
¾ stiklinės riebios grietinėlės
1 šaukštas kukurūzų krakmolo sumaišyto su 1 šaukštu šalto vandens
2 šaukštai susmulkintų petražolių
½ stiklinės creme fraiche arba riebios grietinėlės
druska ir pipirai
1 stiklinė virtų išlukštentų krevečių
1 stiklinė virtų išlukštentų midijų
Supjaustyti žuvį į keturius vienodus gabalus. Nuplautas, nuvalytas daržoves supjaustyti gabaliukais. Kiekvieną daržovę atskirai apvirti žuvies sultinyje.
Patroškinti žuvį sultinyje maždaug 5 min. Išėmus, laikyti šiltai. Į sultinį supilti grietinėlę ir troškinti 5 min, įpilti krakmolo ir virti, kol sutirštės. Suberti petražoles ir įpilti creme fraiche. Pagal skonį įdėti druskos ir pipirų. Į padažą sudėti žuvį, daržoves, krevetes ir midijas. Palikti ant ugnies, kol viskas perkais, bet neužvirti.
Patiekti su virtomis bulvėmis sriubinėse lėkštėse.

Twitter