1 viščiukas,
2 svogūnai,
50 g sviesto,
3 šaukštai miltų,
2 šaukštai pomidorų tyrės,
1 stiklinė grietinės,
raudonųjų pipirų,
petražolių lapelių,
druskos pagal skonį.

Išdarinėtas viščiukas supjaustomas į 4 dalis, pasūdomas. Druskai gerai įsigėrus, viščiukas nušluostomas, apibarstomas miltais ir apkepinamas svieste kartu su svogūno griežinėliais. Įpylus stiklinę karšto vandens, troškinama, kol mėsa suminkštėja. Paskui ji užpilama grietine, išplakta su pomidorų tyre ir 2 šaukštais miltų, įberiama pipirų ir uždengus dar patroškinama 15 min.
Patiekiant patiekalas apibarstomas smulkiai supjaustytais petražolių lapeliais. Valgoma su makaronais.

Twitter