400 g vištienos filė
1 šaukštas prieskonių vištienai, „Vegetos“, aliejaus kepimui.
Tešlai:
4 kiaušiniai
200 g grietinėlės
4 šaukštai miltų
baltųjų pipirų, aromatinės druskos.
Garnyrui:
Cukinijos, paprikos ir baklažano griežinėliai apkepinti svieste.
Padažui:
4 šaukštai majonezo
4 šaukšteliai smulkiai tarkuoto fermentinio sūrio
skiltelė česnako
žiupsnelis smulkiai pjaustytų krapų.
Česnaką išspaudžiame ir gerai išmaišome su produktais skirtais padažui, kol gausis vientisa masė.
Vištieną supjaustome šiaudeliais ir pamarinavę su prieskoniais apie 1 valandą palaikome šaldytuve.
Kiaušinius išplakame su grietinėle, miltais bei prieskoniais.
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir dedame pamirkytus tešloje vištienos gabalėlius.
Iškeptą vištieną dedame į lėštę, šalia sudedame garnyrui skirtas daržoves.

Twitter