500g vištienos filė
1 raudona paprika
1 žalia paprika
4 šaukštai vegetos
1 poras
1 indelis konservuotų ananasų
1 skiltelė česnako, imbiero
3 šaukštai aliejaus
2 šaukštai vyno acto
1 šaukštas medaus
3 šaukštai sojos padažo
1 šaukštas svieste apkeptų miltų
aliejaus kepimui

Papriką, porą ir česnaką supjaustyti plonais griežinėliais. Ananasus nuvarvinti ir supjaustyti. Vegetą sumaišyti su 4 šaukštais ananaso skysčio, česnaku, sojos padažu, aliejumi, medumi, actu ir apkeptais miltais. Filė supjautyti juostelėmis, kepti 2-3 min. aliejuje, išimti. Į ten sudėti ir pakepinti papriką, sudėti ananaso gabalėlius, supjaustytą porą ir supilti padažą. Paskaninti imbieru ir troškinti 3-5 minutes. Sudėti vištienos filė, išmaišyti ir dar truputi patroškiname.

Twitter