3-jų vištų krūtinėlių file
2 piene mirkytos batono riekutės
1 kiaušinis
1 šaukštas krakmolo
1 didelis obuolys
maltų juodų pipirų
kario
džiūvėsėlių apvoliojimui
kiaušinis apvoliojimui
aliejaus kepimui

Vištų krūtinėles sumalame mėsmale. Į faršą įdedame išmirkytas piene batono riekeles, krakmolą, prieskonius ir gerai išmaišome.
Obuolius nulupame ir supjaustome apvaliais griežinėliais prieš tai išėmus sėklas. Iš vištienos faršo formuojame maltinius, į vidų dedame po skiltelę obuolio ir apvoliojame kiaušinio ir džiuvėsėlių
plakinyje (pirma kiaušinyje, paskui džiuvėsėliuose).
Kepame gausiai aliejaus pripiltoje keptuvėje. Patiekiame su bulvių koše ir šviežiomis daržovėmis (žirneliais, pomidorais).

Twitter